Modernste technieken en apparatuur

We beschikken over de modernste technieken en apparatuur.

Digitaal OPT röntgenapparaat met RSP-arm

Als een van de weinige tandartspraktijken in Nederland hebben wij een digitaal OPT röntgenapparaat met RSP, voor grote kaak- en gezichtsfoto’s. Deze worden voornamelijk gebruikt bij uitgebreide behandelplannen en orthodontie-behandelingen. Veel tandartsen verwijzen patiënten naar ons door om gebruik te kunnen maken ons OPT/RSP-apparaat.

 

Kronen klaar in één dag; CEREC-apparaat

Tevens  beschikken wij ook over een CEREC-apparaat, waarmee wij kronen binnen één dag kunnen vervaardigen. U hoeft dan niet meer te happen en 2 weken te wachten op uw kroon. Kronen gemaakt met CEREC zijn na een digitale scan binnen anderhalf uur klaar. Afhankelijk van uw individuele situatie kan hiervoor gekozen worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

RDS-ruimte (Reiniging, Desinfectie en Sterilisatie- Ruimte)

In deze ruimte worden alle gebruikte instrumentarium volgens de WIP-richtlijnen schoongemaakt. (Wip = Wet Infectie en Preventie). Dit moet volgens een zeer nauwkeurig protocol om zo de beste hygiëne en bescherming naar u als patiënt te kunnen garanderen.

 

Eigen laboratorium

Binnen ons eigen laboratorium kunnen we kleine technische werkstukken vervaardigen. Hierdoor bent u niet altijd afhankelijk van een extern laboratorium, waardoor we u sneller kunnen helpen.