OVER ONS

TANDHEELKUNDIG CENTRUM CROMBAG VALKENBURG is een gloednieuwe en moderne tandheelkundige praktijk in het centrum van Valkenburg aan de Geul.

De praktijk is in 1977 opgestart door Tandarts M. Crombag. Sinds 2012 is zijn zoon Tandarts B. Crombag de praktijk komen versterken. In 2017 is de praktijk verhuisd naar het voormalig bankgebouw aan de Geneindestraat en geheel vernieuwd.

 

 

Ons hoofddoel binnen de praktijk is onze patiënten kwalitatief hoogwaardige en patiëntvriendelijke tandheelkunde aan te bieden volgens de nieuwste technieken en hygiënerichtlijnen. Alles is gelijkvloers en patiënten hebben het gemak van onze eigen gratis parkeerplaatsen.

We hebben alle differentiaties in huis of werken samen met directe betrouwbare specialisten.

Zelf hebben we ons verdiept in de orthodontie (= beugels), endodontologie (= zenuwbehandelingen) en esthetische tandheelkunde. Maar u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor de algemene tandheelkunde, waarbij u moet denken aan halfjaarlijkse controles,  preventie, mondhygiëne, vullingen, tanden bleken, facings, kroon- en brugwerk. Maar ook voor het plaatsen van kunstgebitten en klikgebitten.

 

WAAROM PATIËNTEN VOOR ONS KIEZEN:

Preventieve zorg is de beste zorg

Patiënt staat centraal + persoonlijke aandacht

Nieuwste technieken

Rolstoel toegankelijk

Beugels

Gratis parkeerplekken

Hele week geopend

Modern en nieuw

Esthetische tandheelkunde

 

 

 “Een slechte arts behandeld de persoon die ziek is … een middelmatige arts doet iets aan de ziekte … en een echt goede arts voorkomt de ziekte”.

Dit is een oud Chinees gezegde. Preventie is de enige manier om ziekten en problemen in de tandheelkunde te voorkomen.

Wij adviseren dan ook iedereen om naast de halfjaarlijkse controle tevens elke keer uw gebit en tandvlees professioneel te laten reinigen door onze mondhygiëniste of preventie-assistentes. Zo kunnen wij u het beste adviseren, ondersteunen en begeleiden om een zo gezond mogelijke mond te behouden.

Een gezonde mond is namelijk de basis voor een gezond lichaam! 

Wilt u nog meer informatie of wilt u een afspraak maken met een tandarts, mondhygiënist of specialist? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 043 – 60 900 98.