Nieuwe patienten

 Waar moet u aan denken en wat moet u meebrengen bij uw eerste bezoek?

Identiteitsbewijs

Zorgverzekeringsbewijs

Medicijnenpaspoort (deze kunt u gratis opvragen bij uw apotheek)

Gegevens vorige tandarts zijn naar ons verstuurd?

Bent u verzekerd voor de tandarts?

Zoekt u een tandarts in de regio Valkenburg aan de Geul?

Wij van TANDHEELKUNDIG CENTRUM CROMBAG VALKENBURG staan open voor nieuwe patiënten. Wanneer u bij ons patiënt wordt dan zult u merken dat een aantal zaken anders zullen verlopen dan u waarschijnlijk van uw vorige tandarts gewend bent.

Vanuit onze filosofie PREVENTIEVE ZORG IS DE BESTE ZORG werken wij bij nieuwe én bestaande patiënten met een speciaal voor uw gebit opgesteld zorgplan. Meestal is het doel van dit plan om uw gebit uw hele leven lang te behouden. Dit plan wordt samen met u opgesteld. Een behandeling van uw gebit kan pas beginnen nadat uw huidige gebitssituatie en persoonlijke wensen zijn besproken en een individueel zorgplan voor en met u is opgesteld.

Bij uw eerste intake afspraak reserveren wij voldoende tijd voor u om kennis te maken en om uw tandheelkundige wensen en klachten te bespreken. Er vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats en afhankelijk of u recente röntgenfoto’s van uw vorige tandarts heeft, worden er eventueel nieuwe röntgenfoto’s gemaakt. Tijdens dit eerste bezoek wordt meestal nog geen behandeling uitgevoerd, tenzij er spoed bij is. U ontvangt van ons advies voor de toekomst en er wordt indien nodig een behandelplan opgesteld met bijbehorende begroting.

Aangezien u uniek bent zijn de kosten voor een intake ook uniek.  De kosten van al onze behandelingen zijn gebaseerd op de door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) vastgestelde tarieven.

Voor het maken van een afspraak belt u binnen onze ruime openingstijden naar 043 – 60 900 98

tandarts

Gegevens vorige tandarts.

Graag ontvangen wij uw gegevens van uw vorige tandarts, inclusief röntgenfoto’s, voordat u de eerste keer bij ons komt. Hier bent u zelf verantwoordelijk voor, wij mogen deze namelijk bij wet privacy niet voor u opvragen. Deze kunt u mailen naar info@tcvalkenburg.nl

tandarts